vrijdag 29 augustus 2008

 

De Klarenmarkt


Zondag 31 augustus was er weer Klarenmarkt (<-foto's) op de Akkerstraat. Het was e gezellige markt, goed weer, een erg leuke sfeer en veel mensen happy, dus ik ook blij! Deze keer had Artishock de toffe band geregeld: De Goldies Geweldig! Meer over deze mannen van goud ontdekken? klik hier!

Op 21 september is er weer een Klarenmarkt, die zit al vol, dus je kan je niet meer inschrijven. Binnenkort praten we met de gemeente over de toekomst van de gezelligste markt in Arnhem van Nederland! Wij van het marktburo willen graag een KerstKlarenmarkt organiseren en volgend jaar vanaf april weer van start gaan. Als je hierover mee wilt denken en praten, dan kan je je aanmelden hiervoor in café Atlanta bij Elena.

Op deze foto zie je de dames van Friends For People, twee Suzans en een Mariel (midden). Zij zullen op elke Klarenmarkt aanwezig zijn om kralen en manden te verkopen voor de vrouwen in Uganda: Beads For Life heet hun project. Ook kunnen zij ons te vertellen over de andere projecten die zij daar hebben opgezet.
De kralen worden van oud papier gemaakt en gedraaid tot mooie kleurige bolletjes.

Op 21 september is Wijken voor Kunst ook weer van de partij in de buurd. Overal kun je ateliers bezoeken en zien waar de mensen mee bezig zijn.

Comments:
Nice site, Wendo!!

Deeply impressed,

Hannedea
 
Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?